A Viernheimi Máltai Önkéntes Tűzoltó Egyesület látogatása a csömöri kollégáknál.

A Szeretlek Csömör Civil Társaság, Mátyás Sándor lokálpatrióta és Csömör Tiszteletbeli Követe segítségével kapcsolatot teremtett a Viernheimi Önkéntes tűzoltó Egyesülettel, akiket szeptember 6.-án délután, vendégül láttunk a horgásztó partján. Látogatásuk célja, részben megismerkedni a csömöri kollégákkal, másrészt az általuk ajándékba hozott felszerelések átadása. A csoportot Friedrich Heffner, a Német Máltai Szeretetszolgálat városi megbízottja vezette.

A vendégeket Adányi László, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Katasztrófavédelmi programvezetője üdvözölte, aki újabb távlatokat nyitott mind a látogatók, mind a csömöri önkéntes tűzoltók együttműködése tekintetében. Megfogalmazódtak közös elképzelések a kapcsolatok tovább építésével, szorosabbra fűzésével, kölcsönös látogatásokkal és gyakorlatokkal kapcsolatosan. Német barátaink kifejezték abbéli szándékukat, hogy további eszközökkel, felszerelésekkel fogják támogatni csömöri kollégáikat.

A délután, estébe torkolló nagyon kellemes hangulatban telt a finom, bográcsban készült „Csorda gulyás” és magyaros lecsó elfogyasztása mellett.

szett.jpgA Viernheimi Máltai Önkéntes Tűzoltó Egyesület látogatása a csömöri kollégáknál.

Galéria

Tovább a képekhez!

Még nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás!