Csömör Nagyközség Polgármesterének válasza a névhasználattal kapcsolatos beadványunkra.

levél 001

Dr. Vass Zoltán a Szeretlek Csömör Civil Társaság ügyvivőjének válasza az önkormányzat tájékoztatására

Csömör Nagyközség Polgármestere
Fábri István polgármester
Csömör
Szabadság u. 5.
2141

Tisztelt Polgármester Úr!

A 2015. május 7.-én .kelt, /Ikt. Szám: 1-731/2015/ levelét köszönettel nyugtázom, a benne foglaltakat tudomásul veszem. Kérésének eleget téve ismételten tájékoztatom, hogy civil szervezetünk önálló egyesület létrehozásának szándékát nyilvánította ki 2014. május 28.-án benyújtott kérelmünkben. Ezt az akkor mellékletként benyújtott alapszabályunkban olvashatta.

A DKCSE jelölő szervezetként alkalmazott, a településnév-használatára jogosult civil szervezet, mely ellentétben a zömében a Csömöri Civil Egyesület tagjaiból álló, vagy annak támogatásával mandátumhoz jutott testülettel, támogatta helyi kezdeményezésünket. Kellő körültekintéssel megvizsgáltuk az önkormányzati választáson való indulásunk lehetőségeit. Névhasználati hozzájárulásuk hiányában az önálló indulásunk nem volt lehetséges, ezért elfogadtuk a DKCSE, mint jelölőszervezet felajánlását.

Mint ahogy a CSCE által beadott panasszal/feljelentéssel kapcsolatos, aVálasztási Bizottság által 2014.augusztus 21.-én kiadott /Ikt. Szám: 658-40/2014/ elutasításban olvashatja, ezt jóhiszeműen, törvényesen és nem kifogásolhatóan tettük.

Mindezek figyelembe vételével kérem, hogy a Csömör név használatához szíveskedjék hozzájárulni.

 

Csömör, 2015. május 15.

Tisztelettel:
Dr. Vass Zoltán
ügyvivő
Szeretlek Csömör Civil Társaság

Még nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás!