A Szeretlek Csömör Civil Társaság az „Összefogás” Rehabilitációs Központ tartozásainak /közüzemi számlák/ rendezésére jótékonysági árverést tartott 2014. augusztus 28.-án.

Az árverésen az Összefogás az Egyenlő Esélyekért Nonprofit Közhasznú Kft. Rehabilitációs Központ gondozottjai által készített egyedi, szebbnél szebb termékek kerültek kalapács alá.

            Kikiáltó: Bóday Ádám polgármester jelölt

aki az egyes árverésre kinált tárgyakhoz fűzött szellemes és már már tudományos szinten mozgó megjegyzéseivel igazi árverési hangulatot teremtett. Így aztán a liciteknél nagy volt az aktivitás. Nem is maradt el az eredmény, mert minden árverésre kínált cikk gazdára talált.

Az árverésen befolyt összeg: 283.500 Ft.

 

Link: Hír a jótékonysági árverésről

Comments (1)

 • hermányos Mária

  Az Összefogás kézműves temékei megtalálhatók a Csömöri Ajándékboltban, ott is szívesen látjuk a kedves vásárlókat!
  A művelődési ház udvarában, bejárat a Széchenyi u. felől. Nyitva tartás: keddtől péntekig 15.00–19.00, szombaton 9.00–13.00. (mostmár téli fényhez igazodóan).
  Termékeink mind tiszta lelkü, bár sérült testű, szellemű emberek kézi munkái. Az emberi kéz átviszi a tárgyakba készítője gondos szeretetét, mely továbbárad a tárgy használójára. – Régen legnagyobb odaadással az udvarlásra és kelengyébe készített tárgyak készültek. – Ma sorozattermékkel vesszük magunkat körbe, és csodálkozunk, hogy nincs elég szeretet körülöttünk. Kampányidőben ez a szeretet kicsit megnő. Volt már árverés régebben is, én kértem fel Bóday Ádámot egy ugyanezen cég termékeiből rendezett, akkor alig sikeres árverésre. Örülök, hogy megnőtt az érdeklődés, és annak is, hogy lám, jó volt az ötletem.

  Hermányos Mária
  tervezőgrafikus
  az Összefogás termékfejlesztője

Hozzászólás!