Szombaton, 2015. Június 6.-án tartotta a Vass Sándor, kedves barátom által vezetett NRG tánciskola három tanszaka – a budai, az angyalföldi és a csömöri -évzáró gáláját az Óbudai Művelődési Központban 18 órai kezdettel.

Mivel ez volt a három csapat első közös fellépése, ezért már 15 órakor találkoztak, hogy a gyors próbán az előadásra összecsiszolják a számokat. Sanyi és segítői – Bea, Márti, Gyuri – a gyerekekkel együtt keményen dolgoztak, de megérte. A szülőkből és rokonokból, barátokból álló közönség lelkes tapssal honorálta az egyes számokat. A mintegy másfél órás előadáson felléptek az egészen kicsiktől – 6-7 évesek – a nagyokig – 15-16 évesek – bezárólag minden korosztály tagjai. A korhoz mért koreográfiákat nagy sikerrel adták elő. Öröm volt nézni a gyermekek izgalmát, lelkesedését, akarását, mozgását. Látszott rajtuk, hogy szeretik amit csinálnak.

nrg_gala_02

A csömöri tánciskolát három lány és három fiú /Heny, Janka, Anna, Bence, Andris, Kristóf/ képviselte nagy sikerrel. Sajnos a többiek halaszthatatlan elfoglaltság miatt nem tudtak a gálán részt venni.

nrg_gala_04

A jelenetek közötti rövid felkészülési szüneteket Sanyi szellemes, sok információt adó szöveggel töltötte ki. Így mesélt a közelgő nyári táborról is, ami a már jól bevált helyszínen, Királyréten lesz. A tavalyi akkora sikert aratott, hogy az idén – nem véletlenül – annyian jelentkeztek, hogy a későn ébredőket helyhiány miatt már nem tudják befogadni.

nrg_gala_03

Nagyon jó volt látni, érezni, hogy a tanárok egész évben megnyilvánuló lelkesedése, gyerekek iránti szeretete, ott a gálán hogy csúcsosodott ki egy szép bemutatóban. Jó érzés tudni, hogy gyermekeink jó kezekben vannak, ahol nem csak táncolni tanulnak, de munkára, kitartásra, egymás megbecsülésére is nevelik Őket.

Úgy érzem, a többi szülő nevében is írhatom: köszönjük Sanyi, Bea, Márti, Gyuri.

Az NRG tánciskola szeptembertől várja az új jelentkezőket a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

Nagyon várjuk a nyári tábort!!!

 

Dr. Vass Zoltán

Még nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás!