Társaságunk képviseletében Szentkeresztyné Antal Réka és Dr. Vass Zoltán egy Jókai Anna és egy Erőss Zsolt kötetet ajándékozott a könyvtárnak.

Könyvadományunkkal egy rendszeres ajándékozási sorozatot indítunk a csömöri Sinka István Községi Könyvtár gyűjteményének gyarapítására. Célunk, hogy bibliotékánk olyan kötetekkel bővüljön, melyek polgári és nemzeti értékeket közvetítenek mindazok felé, akik kézbe veszik és olvassák őket.

Fontosnak tartjuk, hogy a könyvtár intézménye a digitalizált világban is fennmaradjon és olyan sziget lehessen, ahová vissza tudunk vonulni csendben, nyugalomban. Egy hely, ahol a könyvek megnyugtató illata mindenkinek visszaidézheti gyermekkorunk varázslatosan emlékeit, a hatalmas polcok és hosszan elnyúló sorok pedig menedéket nyújthatnak a rohanó és zajos világ szellemet ostromló forgatagában.

 

Veresné Boda Mária, a csömöri Sinka István Községi Könyvtár intézményvezetője

Veresné Boda Mária, a csömöri Sinka István Községi Könyvtár intézményvezetője

 

Első alkalommal Jókai Anna Éhes élet című, (ittjártakor) dedikált családregényét és Földes András Erőss Zsolt életéről szóló könyvét ajánlottuk fel a gyűjtemény gyarapítására.

Még nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás!