A Szeretlek Csömör Civil Társaság 2014. szeptember 20-án, szombaton délután családi napot tartott a Szedervölgy Majorban.

Színes programokkal, finom ételekkel és italokkal vártunk minden kedves érdeklődőt rendezvényünkre, amelynek – a napsütéses időjárásnak is hála – nagy sikere volt.

A nap folyamán minden ételadag elfogyott, a gyermekprogramok kedvenceit és főszereplőit, az alaposan kifáradt lovakat pedig idő előtt „kényszerpihenőre” kellett küldeni. Számításaink szerint mintegy ezer embert láttunk vendégül a családi napon.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik eljöttek, jól érezték magukat, jókedvükkel és vidámságukkal is hozzájárultak ahhoz, hogy egy élményekben gazdag napot tölthettek el együtt idősek és fiatalok, egyedülállók és párok, kis- és nagycsaládok mindannyian.

A forgatagban mindenki találhatott érdeklődésének és életkorának megfelelő programot. A kisebbeknek volt ugrálóvár, sétakocsikázási lehetőség és állatsimogató. A nagyobbak kézműves-foglalkozáson tehették próbára kreativitásukat, ügyességüket, de hajtogathattak lufit és lovagolhattak is. A Reflex kutyaiskola bemutatkozása, a Zengő Nyíl Hagyományőrző Lovas és Íjászegyesület haditornája, valamint a Szedő team amatőr fogathajtó bemutatója felejthetetlen élményt nyújtott felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Családi-nap-Szedervölgy-Majorban_35.jpg

Estefelé az InDiretta együttes szórakoztatta a közönséget és olyan pergősen húzta a talpalávalót, hogy sokan táncra is perdültek és a zenekart még sötétedés után sem akarták „elengedni”.

Külön köszönet illeti a Szedervölgy Major tulajdonosát, aki a családi nap helyszínét biztosította, Boross Jenőt és Bátovszki Györgyöt, akik ízlelőbimbóink „komfortérzetéről” gondoskodtak, és mindazokat, akik önkéntes munkával vagy bármilyen más hozzájárulással tették hozzá a magukét a rendezvény sikeréhez.

Az eseményt jelenlétével megtisztelte dr. Tuzson Bence országgyűlési képviselő úr. Ezúton köszönjük, hogy szerteágazó teendői mellett erre is szorított időt.

Reméljük, hogy mindenki jó hangulatban, kellemes élményekkel és akár új barátokkal is gazdagodva tért haza a Szedervölgy Majorból!

Link: További képek a galériánkban

Comments (1)

Hozzászólás!