Zsúfolásig megtelt a Zöldfa vendéglő terme tegnap este a Csömöri Polgári Szalon első rendezvényén.

DSC_1575 1600

Az est díszvendége Szilágyi Áron olimpiai bajnokunk volt, aki nagy szerénységgel, őszintén beszélt életéről, tanulmányairól, a sportban elért eredményeiről, a jelen sportéletének eseményeiről, az utánpótlás fontosságáról, és az olimpiai mozgalom megújulásának lehetséges útjairól.

DSC_1574 1600

A sikerért meg kell dolgozni, miközben az eredmény a sportban jól lemérhető, itt nem lehet félrebeszélni. A folyamatos képzés, edzés teszi lehetővé azt, hogy tovább fejlődjünk, és újabb eredményeket érjünk el. Foglalhatjuk össze röviden a beszélgetés legfontosabb üzenetét.

DSC_1582 1600

A nagyszámú hallgatóság kérdéseket tehetett fel és közös fotót készíthetett olimpiai bajnokunkkal, akinek olimpiai aranyérmét is meg lehetett tekinteni, azt kézbe lehetett venni.

DSC_1581 1600

Az est hangulata, a nagyszámú résztvevő, a barátok, ismerősök, rokonok találkozása és kötetlen beszélgetése azt bizonyítja, hogy Csömörön a civil élet él és virágzik, és valóban nagy igény van arra, hogy találkozzunk egymással.

DSC_1569 1600

A „szellem” kiszabadult a palackból. Csömört irányító „hivatalos” civilek, és a körülöttük mozgó érdekkör nem sajátíthatják ki a polgári önszerveződés gondolatát, nem vehetik el tőlünk álmainkat, nem tagadhatják meg jogainkat. Nem tehetnek minket karaktergyilkos indulattal önmagunk, barátaink és szomszédaink ellenségévé.

Csömör mindenkié, egy és oszthatatlan. Ezt sose felejtsük el!

 

Szeretlek Csömör Táraság

Comments (1)

Hozzászólás!