Csütörtökön, 2015. február 12.-én megtartottuk az I. Csömöri Polgári Estet. Dr. Tuzson Bence, a Pest-megyei 5. választókerület országgyűlési képviselője hívta egy baráti beszélgetésre nem csak a csömörieket, hanem az egész választókerület lakosait. A meghívott vendég Szilágyi Áron, a 2012-es londoni olimpia kardvívó bajnoka.

Az estet a Fidesz Csömöri Szervezete és a Szeretlek Csömör Társaság, mint vendéglátó szervezte, a helyszínt és a pogácsás vendéglátást a Zöldfa Étterem biztosította.

Már az előzetes, internetes regisztráció is nagy érdeklődést jelzett, de a meghirdetett kezdés előtt folyamatosan érkező érdeklődők száma azt sugallta, hogy biztosan pótszékekre lesz szükség. Így is lett. Az étterem nagyobbik helyisége zsúfolásig megtelt. A választókerület más településeiről is jöttek vendégek.

Először képviselőnk üdvözölte a vendéget, a megjelenteket, majd bejelentette, hogy havonta kíván hasonló esteket szervezni a választókerület minden településén, minden hónapban máshol, más vendéggel.

Üdvözlő beszédében Baczkó Norbert, a Fidesz Csömöri Szervezete elnöke bejelentette, hogy a Szeretlek Csömör Társasággal közösen, Csömörön minden hónapban hasonló esteket kívánunk szervezni, mert ezek az esték,- túl a meghívott vendéggel való tartalmas beszélgetésen – ideális alkalmak a közösségteremtésre, egymás jobb megismerésére, a barátkozásra. Erre ma a megosztott Csömörön nem csak nagy szükség van, de a jelek azt mutatják, hogy igény is mutatkozik.

Vendégünkhöz a képviselő úr és bájos titkárnője, Devecser Anikó fölváltva tették fel kérdéseiket. Kutatták a sportpályakezdés körülményeit, a sportkarrier állomásait, a mesterekkel való kapcsolatot, a Londonig vezető utat, a folytatást, a további terveket. Feltettek a magánélethez kapcsolódó kérdéseket is. Hogyan él London óta? Milyen tanulmányokat folytat? Van-e társa? Próbáltak-e „új barátok” ráragadni? A végén a hallgatóság is tehetett fel kérdéseket.

Az est befejezéseként lehetőség volt a vendéggel közös fénykép elkészítésére és további, vele való négyszemközti beszélgetésre.

Nagyon kellemes estét töltöttünk együtt. Reméljük, hogy ennek híre még több csömöri barátunkhoz eljut és a következő vendégre ennél is többen lesznek kíváncsiak.

További képek: Itt 

 

Dr. Vass Zoltán

Még nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás!