Kedves Csömöri Polgárok!

Végre munkába állhattak Csömöri tűzoltóink! Elkötelezettségük határtalan, erőn felül óvnak-védenek Mindannyiunkat.
Mivel az itt dolgozó helybéli férfiak és nők munka mellett vállalják védelmünket a hét minden napján 24 órában, az lehet a legkevesebb, hogy mi, a közösség tagjai is segítséget nyújtunk számukra.
Hatalmas szükségük lenne:
bevetési védőruhára, (nadrág-kabát) ami újonnan 283.000.- (azaz kétszáznyolcvan-háromezer forintba) kerülhet. Most 20 emberre csak 4 darab van. Ez rettenetesen kevés. A többi 16 mivel védi magát a következő bevetésen? Ráadásul minden akció után ezeket tisztítani és karbantartani kell! 
Ezen kívül szükség van még
mászó övre, ami az Ő biztonságukat garantálja, ha magasba kell mászni
kámzsára-amit a sisak alá húznak, hogy védjék a tűztől az arcuk
sisakra
Ha Ők minden szabad idejüket Ránk áldozzák, segítsünk Nekik mi is!
Minden forint számít!
A Csömöri Pátria Takarékszövetkezetben lévő számlára lehet utalni az adományokat. Külön rovatba be lehet írni: ÖTE védőfelszerelés, üzemeltetés.
Ha valaki (személy vagy cég) nagyobb adományt juttat Tűzoltóink számára, felkerül a honlapra és a tűzoltó kocsi oldalára, mint “kiemelt támogató”.
Számlaszám: 65100242-11069674
Nyári tábor: a honlapon “ifjúsági utánpótlás” fülre kattintva előjön a tábor részletesen és a letölthető jelentkezési lap!
Köszönjük támogatását!

Comments (7)

 • Pásztor Sándor

  Ebből a bejegyzésből is látszik, hogy semmilyen információd nincs a képviselő testület és az önkormányzat munkájával kapcsolatosan.
  Nem tudsz semmit!
  Uszítani, hiteltelen állításokat közölni azt igen.
  Az a lényeg, hogy jól megmondtam, büszke lehetsz rá.
  Gratulálok.
  Csak egy kicsit utánajártál volna, ennek a kérdésnek pl. elolvasod a hírmondót, akkor tudhatnád azt, hogy az önkormányzat 2013-2014 évben 5.000.000 Ft támogatást adott a tűzoltó egyesületnek.
  Láthatja mindenki, hogy a tőled származó információk milyen hitelesek, melyek az önkormányzattal kapcsolatosak.

  Pásztor Sándor
  Képviselő

  • Baczkó Norbert

   Kedves Képviselő Úr! Kedves Sanyi!

   A támogatás tényét szerintem senki nem vitatta el. Persze az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a támogatás azután érkezett, hogy magánszemélyek jelentős anyagi támogatást nyújtottak ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, így már kellemetlen lett volna nem támogatni.

 • Baczkó Norbert

  Amikor egy közösség összefog, annak látható eredményei vannak. Ékes példa. 😉 Remélhetőleg az önkormányzat is felfigyel rá és helyén kezeli a jövőben.

 • Tormay Tibor

  A civil szervezetek számára évente kiírt pályázat is lehetőséget ad támogatás elnyerésére (egyébként bármilyen bejegyzett civil szervezetről legyem is szó). Az keretösszeg az önkormányzat évi költségvetésében kerül meghatározásra, a Kulturális Közalapítvány részére adódik át, kuratóriuma bírálja el a beérkezett pályázatokat. Az ÖTE ebben az évben ilyen módon 150 000 forint támogatásban részesült, mely összeget a pályázat szerint a most kezdődő tábor költségeire nyerték.
  Persze ezek az információk könnyen elérhetőek az Önkormányzat hivatalos honlapján. (Az ÖTE-n kívül még 19 szervezet nyert kb hasonló összegű egyszeri támogatást, összesen 3.5 millió HUF értékben:) Ezek az adatok sem titkosak….:) Javaslatom: utánajárni, aztán bírálni!

 • Bóday Ádám

  Kedves Barátaim!
  Ennek a cikknek az a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az Önkéntesen működő Tűzoltó Egyesületünk áldásos tevékenységéhez a Csömöriek lehetőségük szerint hozzá tudjanak járulni. Minden segítség számít!
  Köszönet, hogy kitüntetik figyelmükkel az oldalt, köszönet a hasznos tanácsokért is.

 • Garadnai Zoltán

  Én nagyon büszke vagyok a tűzoltóinkra,tisztességes polgárok.Megérdemlik (megérdemelték volna) a kiemelt figyelmet, az érzelmileg túlfűtött reagálásokat pedig nem szeretném minősíteni.

Hozzászólás!