Tisztelt Csömöri Polgárok!

Hónapok óta komoly vívódást okoz bennem az általunk alkotott Testület munkájával kapcsolatos negatív lakossági megítélés.

Nagyon sokan kerestek meg a falu lakói közül és elégedetlenségüknek adtak hangot, kiemelten a falut érintő tájékoztatás elégtelensége miatt. Ez egy idő után kezelhetetlenné válik, mi pedig, az önkormányzat vezetői, elveszítjük hitelünket.

Mindezek ellenére, meglátásom szerint igenis van látható eredménye a jelenlegi vezetés munkájának, ezeket az eredményeket nem szeretném elvitatni.

Véleményem szerint viszont helytelen a kormány és az állami intézkedések nem igazán árnyalt kritikája. Különösen sokaknál jelentős felháborodást eredményezett az iskola államosításával kapcsolatos cikk megjelenése. A saját véleményem, hogy ez a jelentősen átpolitizált cikk nem használ közösségünknek.

Én úgy érzem, ez az irány, mely szemben áll az állami intézkedésekkel, nem használ a falunak. Mondataimmal arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy ez az út nem vezet eredményes működtetéshez.

Személy szerint úgy érzem, nem tudom eskümhöz méltóan képviselni azokat az embereket, akik megtiszteltek szavazataikkal. Képviselői munkám kezdetekor abban bíztam, hogy jó csapatmunkával eredményesen tudjuk az általunk elképzelt útra terelni a település ügyeit, a lakosság megelégedésére és támogatásukat élvezve.

Sajnos azonban a csapatmunka egyre kevésbé valósul meg, és ennek egyik fő okaként polgármester úr tevékenységét kell megemlítenem. Ezek a körülmények nem tették lehetővé számomra a közösséget érintő kérdésekben való döntésem és szavazataim eredményes gyakorlását.

Ezért most úgy döntöttem, hogy visszaadom képviselői mandátumomat, lemondok a képviselőségről. Ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy ez az út nem jó irányba halad.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy ismét megköszönjem a választások alkalmával belém vetett bizalmat, képviselői munkám során mindvégig igyekeztem megfelelni az elvárásoknak, a hozzám panasszal fordulók ügyeit a legnagyobb alázattal próbáltam kezelni.

A találgatások elkerülése végett határozottan kijelentem, hogy semmilyen párt vagy politikai erő részéről nem ért nyomás döntésem meghozatalában.

Tisztelettel:

Boross Jenő

Csömör, 2013. június 13.

Comments (3)

  • Gabi Kiss

    Megértelek Jenő !

  • Jutka Kristoff

    Jenő Te még tudod,hogy széllel szembe nemlehet…….!

  • Erzsébet Lévay

    Bár hivatalosan nem vagyok Csömör lakója, de több mint 7 éve itt élek a családommal. A fiam mozgássérült, Pesten tanul /bejáró tanuló/ de még így sem akar elköltözni innen. Szeretjük Csömört. Nagyon sajnáltuk már akkor is, hogy Boross Úr visszamondta a mandátumát. Most is hiányoljuk, hiszen nagyon sokat tesz így is a köz érdekében. Minden tiszteletem az övé!!!

Hozzászólás!