Az idei Szüreti Mulatság több szempontból is emlékezetes számunkra. Annak, hogy az idei rendezvény emlékezetes maradt számunkra, még egy „személyes” oka is van: egyik képviselőjelöltünk, dr. Vass Zoltán most ünnepelte 50. évfordulóját annak, hogy megszerezte fogorvosi végzettségét.

Ebből az alkalomból szombat délelőtt aranydiplomát vehetett át a Semmelweis Egyetemen, ünnepi tanácsülés keretében. Kellemes kötelezettségének eleget téve, útja Budapestről egyenesen a Szeretlek Csömör szüreti sátrába vezetett, ahol ünnepi hangulatban vártuk, s pezsgős koccintással koronáztuk meg egy szép hivatás fél évszázados szolgálatát.

_MG_4587

Aranydiplomát kapni nagy dolog. Egy hosszú, ötvenéves szakmai tapasztalat, áldozatos munka és kitartás kell ahhoz, hogy az ember „megérjen” ehhez. Oktatott az egyetemen. Fogorvosok százainak adta át szakmai tudását, példát mutatott szakmaszeretetből és a páciensek tiszteletéből. Az orvostovábbképzésben mint osztályvezető főorvos vett részt 1997-ig. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen tisztességes embert tudhatunk a soraink között.

Kitüntetése példa a számunkra.

Manapság, amikor a média nap mint nap „ontja” a hősöket, amikor bárki, bármikor és bárhol 15 percre „sztár” lehet nem szabad megfeledkezni azokról, aki egy életen át bizonyítottak.

 

Köszönjük!

 

Még nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás!